Aan de slag met influencer marketing?

Digital One biedt influencer marketing aan met succesvolle bloggers, vloggers en andere influencers. Wij zijn onder meer gespecialiseerd in beauty-, mode- en lifestyle-content. Samen met u zorgen we voor influencer marketing die het verschil maakt voor uw brand-awareness, storytelling en traffic.

Wat is influencer marketing?

Een vorm van marketing waarbij een invloedrijk persoon of een groep een boodschap, product of dienst vertaalt naar zijn/haar volgers op de afgesproken kanalen. Influencers kunnen op deze manier het gedrag van hun volgers beïnvloeden naar potentiële klanten, oftewel ‘influencen’.

Welke influencer past het beste bij uw organisatie?

Er zijn diverse soorten influencers, waarbij bereik en kosten verschillen.

 • Nano-influencers (tot 5.000 volgers)
  Opereren vaak in een niche, waarin ze gelden als specialist en worden beschouwd als betrouwbare bron. Ze zijn toegankelijk en staan in persoonlijk contact met hun volgers. Ze zijn perfect als brandambassadors en komen minder commercieel over.
 • Micro-influencers (5.000-50.000 volgers)
  Zijn toegankelijk en stralen authenticiteit uit, met een hoge betrokkenheid van de volgers. Ze zijn perfect als brandambassadors en komen minder commercieel over.
 • Meso-influencers (50.000-100.000 volgers)
  Een redelijk groot bereik met een lager prijskaartje dan de macro- en mega-influencers.
 • Macro-influencers (100.000-1.000.000 volgers)
  Vaak bekende influencers of BN’ers, die veel aandacht besteden aan hun posts. Met hun grote bereik genereren zij snel zichtbaarheid en awareness voor een product of dienst.
 • Mega-influencers (>1.000.000 volgers)
  De grootste influencers met een enorm bereik. Een campagne of samenwerking is daarom kostbaar.

Aan de slag met influencer marketing?
Er zijn duizenden influencers in Nederland en nog veel meer in het buitenland, maar wie kunt u het beste gebruiken voor uw merk? Digital One wijst u de weg. Wij werken samen met merken en bedrijven aan awareness, branding, brand-awareness, storytelling en traffic.