Online marketing voor franchiseformules

Veel franchiseformules worstelen met hun onlinemarketingstrategie. Digital One combineert franchisekennis en -ervaring met de nieuwste mogelijkheden voor succesvolle onlinemarketing.

Wij geven advies dat aansluit bij uw marketingstrategie, doelstellingen en budget, zodat u weet waar u aan toe bent.

Voor een succesvolle zoektocht naar geschikte franchisenemers optimaliseren en personaliseren wij het wervingsproces met marketing automation. Deze softwaretool maakt data inzichtelijk en geeft een concreet beeld van de gehele customer journey.

Dankzij de koppeling van website, nieuwsbrieven, online campagnes en acties kunt alle data op één plek inzien.
Hierdoor hebt u de regie stevig in handen en wordt het wervingsproces transparant, met maximale return-on-investment.

Automatiseer en optimaliseer de werving voor uw franchiseformule!

Wij kunnen eenvoudig processen voor u automatiseren, zoals de aanvraag van franchisebrochures en informatiepakketten, inschrijving voor een webinar, aanmelding voor uw nieuwsbrief of het maken van een franchisetest. Uiteraard is marketing automation ook geschikt voor andere processen.

Digital One ondersteunt u ook met contentcreatie en andere online marketing diensten. Denk aan franchisebrochures, informatiepakketten, webinars, video’s en podcasts, maar wij verzorgen ook uw nieuwsbrieven, social media campagnes en nog veel meer.

Het voordeel van online marketing is dat de kosten laag zijn en alles meetbaar is. Ook kunt u resultaten delen met franchisenemers.

Meer weten